INFANTIL / CEIP / ESO

Des de LA CLOSA us oferim una àmplia oferta d’activitats educatives adreçades als infants i joves d’educació INFANTIL, PRIMÀRIA i SECUNDÀRIA, vinculades a l’entorn natural i social de Castellar de n’Hug, per desenvolupar durant el curs escolar i adaptant les activitats als vostres objectius.

Marc Activitats

Castellar de n’Hug i el seu entorn històrico-social, el Parc Natural del Cadí Moixeró i les fonts del Llobregat com a entorns naturals propers, conformen el marc ideal pel disseny i desenvolupament de les nostres activitats educatives.

Objectius

Cerquem el desenvolupament integral dels alumnes, generar un sentiment de pertinença al medi natural, d’empatia amb el medi rural i conrear un esperit crític i responsable dels infants i joves d’avui, que seran els adults de demà.

Metodologia

Emprem metodologies actives per involucrar els alumnes en el desenvolupament de les activitats per augmentar els seus coneixements, habilitats i la seva capacitat de treball en equip i la gestió de problemes complexes

Concreció Activitats

Mitjançant reunions amb els responsables del grup, coneixerem els seus objectius i el perfil dels participants, per així dissenyar conjuntament la programació i les activitats a desenvolupar per assolir l’èxit de l’estada.

INFANTIL

Tot un món per descobrir pels més xics de la ma del follet Hug, de Jep el Pastor i de la Bruixa del Riu …

PRIMÀRIA

Activitats per descobrir el medi natural i rural de Castellar de n’Hug, les fonts del Llobregat i el Parc Natural del Cadí Moixeró …

SECUNDÀRIA

Activitats de descoberta i esportives a Castellar de n’Hug i al PN del Cadí Moixeró per treballs de Síntesi, treballs per Projectes i de Recerca.

EQUIP EDUCADORS i TÈCNICS

El formem educadors i tècnics de contrastada experiència, que posem en comú coneixements i recursos en benefici dels infants i joves

Més sobre Colònies

Casa de Colònies

Colònies

Colònies

Casa de Colònies

Esports de Muntanya

Colònies

Colònies

Esports de Muntanya

Activitats Hivernals

Colònies

Colònies

Activitats Hivernals

Esplais, Caus i Ampes

Colònies

Colònies

Esplais, Caus i Ampes