La Closa i nosaltres

Hola, benvinguts a casa nostra som L’Eduard i la Marta, des de fa més de dues dècades que anem volcant forces i il.lusions, posant constància i dedicació en el nostre projecte de vida a La Closa i en el que ens faria molta il·lusió que ens hi acompanyessis per poder mostrar-te tot allò que per nosaltres ens mou l’ànima i que et presentem en aquesta web.

Desitgem que tinguis una experiència inoblidable i que ens tornem a veure.

El 1993, va néixer CINGLES, Companyia de Guies de Muntanya i d’Educadors Ambientals, fundada per professionals de l’educació i dels esports de muntanya, amb l’objectiu de desenvolupar activitats per donar a conèixer el nostre entorn natural, cultural i històric.
Des de aleshores, volem demostrar que les activitats desenvolupades en el medi natural, poden i han d’ésser respectuoses amb aquest, i que el manteniment i millora del medi, és un treball diari i col·lectiu, responsabilitat de tothom.
Des de LA CLOSA, treballem per que les persones recuperem un ritme de vida en harmonia amb la natura i que les futures generacions, els nostres fills i filles, no caiguin en les nostres mateixes errades.
Et convidem a descobrir casa teva, per tal de que la coneguis millor i sàpigues així, com respectar-la.