CASA de COLÒNIES

LA CLOSA, des del 1982 acull escoles, instituts, esplais i caus per que els infants i joves descobreixen l’entorn natural i social del món rural, per viure experiències, per comprendre que cal col·laborar en el seu manteniment …
Tot un plaer.

Localització

Castellar de n’Hug, el Parc Natural del Cadí Moixeró, les Fonts del Llobregat, La Molina, Masella són alguns dels espais on desenvolupem les nostres activitats.

Activitats

L’entorn natural i històrico-social de Castellar de n’Hug, ens permeten dissenyar tot tipus d’activitats per a totes les edats durant tot l’any.

Espais

LA CLOSA, distribuïda en diferents nivells i espais amb accessos independents permeten atendre les necessitats pròpies de tots els perfils de grups que ens visiten.

Wifi

Pels responsables, disposem de connexió wi-fi.

HABITACIONS

Les habitacions de LA CLOSA disposen totes de finestra i calefacció, són àmplies, lluminoses i ens permeten allotjar fins a 114 estadants.

MENJADORS

Disposem de dos menjadors separats amb un total de 150 places i la seva organització permet un servei ràpid i eficient.

SALES

LA CLOSA disposa d’àmplies sales d’estar i d’activitats, en les que trobem rocòdrom, taules per activitats, projectors, wi-fi …

JARDINS

Els jardins i prats de LA CLOSA, permeten desenvolupar tota mena d’activitats i jocs dels grups amb tota seguretat.

PISCINA I PISTA POLIESPORTIVA

Per refrescar-se els mesos d’estiu, prendre el sol, fer esport i activitats en grup. La Closa es troba ubicada a tant sols 200 metres del nucli urbà i a cinc minuts a peu de la zona poliesportiva.

EQUIP HUMÀ

El formem professionals, educadors i tècnics esportius de contrastada experiència, que treballarà conjuntament amb vosaltres per que no s’escapi cap detall de la vostra estada …

Més sobre Colònies

Infantil / CEIP / ESO

Colònies

Colònies

Infantil / CEIP / ESO

Esports de Muntanya

Colònies

Colònies

Esports de Muntanya

Activitats Hivernals

Colònies

Colònies

Activitats Hivernals

Esplais, Caus i Ampes

Colònies

Colònies

Esplais, Caus i Ampes