ACTIVITATS HIVERN

La neu a l’hivern cobreix el paisatge i li dona una imatge màgica i de pau.
Ja sigui amb esquís, snow o amb raquetes de neu ens mourem amb comoditat i seguretat per la neu, i progressar per espais que encara que coneguts a l’estiu, ens semblaran totalment nous.
Us portem a esquiar a La Molina o Masella, o a iniciar-vos EN l’excursionisme hivernal amb raquetes de neu, construir un iglú, fer servir un ARVA, a fer un cim … vosaltres decidiu !!

Activitats

La neu comporta que un espai conegut, esdevingui un paisatge totalment nou i ens obliga a l’ús de raquetes de neu, esquís, pales, sondes, arvas i altre material per descobrir-lo.

Objectius

Volem acabar amb el concepte “esports d’aventura” i col·laborar en el desenvolupament integral dels joves mitjançant la pràctica dels esports de muntanya, en harmonia i respecte envers el medi natural.

Metodologia

Emprem metodologies actives amb els alumnes per augmentar els seus coneixements i habilitats a partir de la pràctica esportiva per millorar la seva capacitat de treball i la importància de col·laborar en el manteniment del medi natural.

Concreció activitats

Mitjançant reunions amb els responsables del grup, coneixerem els seus objectius i el perfil dels participants, per així dissenyar conjuntament la programació i les activitats a desenvolupar per assolir l’èxit de l’estada.

estades d’esquí i snow

A només 15 quilòmetres de les estacions de La Molina i de Masella, a LA CLOSA podreu gaudir d’uns dies d’esquí i surf de neu …

estades d'esports hivernals

L’hivern no és només per esquiar … raquetes de neu, ascensió a cims, construir iglús, tot un munt de possibilitats per descobrir la neu.

EQUIP EDUCADORS i TÈCNICS

El formem educadors i tècnics de contrastada experiència, que posem en comú coneixements i recursos en benefici dels infants i joves

Més sobre Colònies

Casa de Colònies

Colònies

Colònies

Casa de Colònies

Infantil / CEIP / ESO

Colònies

Colònies

Infantil / CEIP / ESO

Esports de Muntanya

Colònies

Colònies

Esports de Muntanya

Esplais, Caus i Ampes

Colònies

Colònies

Esplais, Caus i Ampes