ESPORTS DE MUNTANYA

L’entorn de muntanya de Castellar de n’Hug, ens permet oferir als infants i joves de CS, ESO i BATXILLERAT una àmplia oferta d’activitats esportives per mitjançant aquesta pràctica, descobrir la natura i demostrar-los que l’esport en el medi natural pot i ha d’ésser respectuós amb aquest.

Activitats

L’excursionisme, ascensió a cims, el descens de barrancs, l’espeleologia, la BTT … tot un munt de recursos per descobrir l’entorn natural i social de Castellar de n’Hug i el Parc Natural del Cadí Moixeró

Objectius

Volem acabar amb el concepte “esports d’aventura” i col·laborar en el desenvolupament integral dels joves mitjançant la pràctica dels esports de muntanya, en harmonia i respecte envers el medi natural.

Metodologia

Emprem metodologies actives amb els alumnes per augmentar els seus coneixements i habilitats a partir de la pràctica esportiva per millorar la seva capacitat de treball i la importància de col·laborar en el manteniment del medi natural.

Concreció activitats

Mitjançant reunions amb els responsables del grup, coneixerem els seus objectius i el perfil dels participants, per així dissenyar conjuntament la programació i les activitats a desenvolupar per assolir l’èxit de l’estada.

ESPORTS DE MUNTANYA

Volem demostrar que les activitats esportives desenvolupades en el medi natural, poden i han d’ésser respectuoses amb aquest, i que el manteniment i millora del medi, és un treball diari i col·lectiu, responsabilitat de tothom.

EQUIP EDUCADORS i TÈCNICS

El formem educadors i tècnics de contrastada experiència, que posem en comú coneixements i recursos en benefici dels infants i joves

Més sobre Colònies

Infantil / CEIP / ESO

Colònies

Colònies

Infantil / CEIP / ESO

Casa de Colònies

Colònies

Colònies

Casa de Colònies

Activitats Hivernals

Colònies

Colònies

Activitats Hivernals

Esplais, Caus i Ampes

Colònies

Colònies

Esplais, Caus i Ampes